Bericht schrijven >

Nico heeft perfect werk afgekeverd!!! Hij houdt zich aan afspraken, is vriendelijk en werkt door. Wij bevelen hem van harte aan, want je bent verzekerd van goed vakwerk. En voor een scherpe prijs!!

Cyrill Nijhuis
  Onze nieuwe aanbouw is volledig gestukadoord door Nico Kroon en Mathias Breuckers. Deze twee heren zijn super vriendelijk, ze werken super snel en keurig netjes, en ruimen ook alles nog keurig op. Kortom alles is zeer vakkundig, secuur en perfect afgewerkt!! Ik beveel ze dan ook voor de volle 100% aan ieder die een stukadoorklus te doen heeft. Heren heel erg bedankt!!!! Mvg, Jules en Monique Louvenberg

Jules en Monique Louvenberg
Hoi Nico,


Bedankt voor het zo snel afhandelen van de klus.
Dit is vakkundig en perfect afgewerkt . Het is weer als nieuw. Wij zullen je zeer zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Bedankt.

Jo en Marij 22 november 2013

Jo en Marij
Beste Nico,

Wij willen je danken voor het vakwerk dat je hebt geleverd in onze nieuwbouwwoning. Het stucwerk is fantastisch. Je werkt werkelijk zeer netjes en secuur.
Wij zullen je zeker aanbevelen bij anderen.
Nogmaals dank!

fam van Venrooij

Luc van Venrooij
Hallo Nico,
Bedankt voor het zo snel afhandelen van de (spoed tussendoor) klus.
Ook dit is weer vakkundig en perfect afgewerkt. Wij zijn er blij mee en zoals reeds eerder aangehaald: Wij zullen zeer zeker bij een volgende klus gebruik van jou maken en ook aan anderen doorgegeven dat wij wel een prima stucadoor kennen.
Bedankt.

Margreet en Martien Stegers
Hallo Nico,
Het stucadoorswerk in onze gang en trappenhuis is prachtig geworden. Strak en secuur afgewerkt, vakwerk.
Zullen zeker weer gebruik van je maken als het nodig is. En je kunt er zeker van zijn dat wij mond reclame voor je zullen maken.
Groetjes,
Martien en Margreet

Martien en Margreet Stegers
Beste Nico,

Het grijs stucwerk dat je in onze badkamer hebt gemaakt is echt vakwerk en bood een prima basis om op te tegelen. Bij toekomstige projecten zullen we zeker weer van je diensten gebruik maken. Veel succes met je bedrijf.

Olaf Hulst
Nico onze hal is als nieuw we kijken elke dag met plezier er naar
Jo heeft je aderes en telefoon nummer aan verschillende mensen door geven die over je werk aan mijn hal tevreden waren en zelf ook nog gestucadoord moest hebben
vele gr Jo en Jacqueline

jacqueline en Jo schonenberg
Hoi Nico,

Onze woonkamer is weer als nieuw. Topwerk.

Zullen zeker weer gebruik van je maken in de toekomst.

gr,

Mod en Jos

mod en Jos
Beste Nico
Onze keuken is prachtig geworden
Je hebt echt vakwerk geleverd Bedankt


Wim en Tiny


Bericht schrijven >